Aegon sender i disse dage følgende brev til sine kunder

aegon

I Aegon ved vi at situationen med Coronavirus (COVID-19) giver mange bekymringer og tvivl. Vi stoler på Den spanske Sundhedsstyrelse. Det professionelle netværk vi samarbejder med af læger og hospitaler følger den protokol, der er etableret, for at kunne bekæmpe denne sanitære krise, hvor de bestræber sig på at give den nødvendige service i hvert enkelt tilfælde.

Vi ønsker at være tæt på vores kunder, derfor:

Vi giver fuld dækning hvis du skal på skadestuen, uanset om der er tale om Covid-19 eller ej, så længe det ikke drejer sig om en lidelse, der er ekskluderet i din police. Du ved sikkert allerede at WHO har erklæreret Covid-19 for pandemi. Når en infektion som Covid-19 bliver erklæret for pandemi, er private forsikringsselskaber ikke forpligtede til at dække sygdommen, men det er vores ansvar og første prioritet som forsikringsselskab, at tilbyde dig den bedste service.
Hospitalsinlæggelse er dækket, hvis der skulle være behov for det, i henhold til dækningen på din forsikring.
Normalt gælder vores autorisationer op til 30 dage, hvis du skal have foretaget prøver, som ikke er akutte. Autorisationerne bliver udviddet op til 6 måneder.
Vi har oprettet en online linie 24h vedr. Coronavirus, tlf. 932 53 40 52. På dette nummer kan du få specifik information fra læger vedr. tvivl du måtte have vedr. COVID-19. (Der bliver svaret på spansk. Måske kan nogle af lægerne tale engelsk)
Har du spørgsmål vedr. andre sygdomme, symptomer, behandlinger etc. kan du ringe på 91 563 20 00 24h og tale med en læge.
Aegon giver her gode råd imens man skal blive hjemme pga. Coronakrisen. De mange gode råd står på spansk på følgende link https://cutt.ly/5tlwpBz