Køb en bog eller tre – det går til et godt formål | Cudeca

Pernille Kaas - støt Cudeca

For snart 15 år siden startede Kim Gottlieb, vores kendte frisør i Fuengirola, et spændende projekt, for at hjælpe CUDECA.

Cudeca

CUDECA er en nonprofit organisation, der hjælper cancerpatienter med pleje og omsorg i hjemmet og på hospice, uden omkostning for patienten eller familien.

Køb en bog eller tre – det går til et godt formål

I stedet for at smide bøger ud, hvis man ikke længere havde plads til dem, kunne man aflevere dem i Kims frisørsalon. Bøgerne blev derefter solgt, og pengene gik ubeskåret til CUDECA. Nu er Kim Gottlieb flyttet til Centro Idea, og har ikke længere plads til bøgerne. Vi har derfor tilbudt at fortsætte det gode initiativ.

Det er nu muligt at købe brugte bøger hos Kaas & Kirkemann Forsikringsmæglere. På vores hjemmeside finder du en liste over de bøger, der er til salg. Der er mange spændende bøger, og de er i meget god stand. Én bog koster 5 EUR og 3 bøger koster 10 EUR.

Du kan finde mere information på følgende link, klik her!

Cudeca

Du er også meget velkommen til at aflevere bøger til det gode formål på vores kontor. Vi tager kun imod bøger, der er i god stand, da vi har lært af Kim Gottliebs erfaring, at slidte og plettede bøger ikke bliver solgt.

Få mange timers god underholdning samtidig med at du støtter CUDECA